Cristian Resmeriţă și Laurențiu Nistor rechemați în Parlamentul României de preşedintele PSD, Liviu Dragnea

 

tebea1Prezent la Serbările Naționale de la Țebea, președintele PSD Liviu Dragnea nu a uitat că anul 2016 rămâne un an politic crucial pentru România. Acesta a vorbit, într-o scurtă declarație de presă, despre alegerile parlamentare din acest an și despre listele parlamentare cu care Partidul Social Democrat intenționează să câștige alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Liviu Dragnea a precizat că pentru a îndeplini acest obiectiv politic, PSD are nevoie mai mult ca oricând de unitate.Dați-mi voie să spun câteva cuvinte despre evenimentul de aici. Vin de mulți ani la Țebea, vin pentru că pentru mine și pentru toți românii, cred, Avram Iancu este și va rămâne un simbol al unității naționale și al patriotismului, mai ales în aceste momente, când în jurul nostru lucrurile sunt din ce în ce mai complicate și în continuă schimbare, avem nevoie de unitate națională, de patriotism”, a declarat Liviu Dragnea.

liviu-dragnea_nÎn ceea ce privește candidații PSD pentru Parlamentul României, președintele PSD a lansat o invitație publică foștilor deputați Laurențiu Nistor (în prezent Președinte al Consiliului județean Hunedoara) și Cristian Resmeriță (în prezent primar al municipiului Lupeni) de a analiza cu responsabilitate oportunitatea de a reveni, prin votul hunedorenilor, în viitorul Parlament al României. ”În ceea ce privește listele din Parlament pentru județul Hunedoara, eu nu candidez la Hunedoara, în schimb anii următori vor fi foarte importanți pentru acest județ. În programul nostru de guvernare va fi o componentă clară, bine definită pe care o vom prezenta și din acest motiv eu i-am cerut lui Laurențiu Nistor și o fac și acum public și colegului nostru Resmeriță să se gândească bine dacă nu ar trebui să fie în Parlament. Eu am nevoie de ei acolo, de echipa din Hunedoara. Sunt niște oportunități de care județul Hunedoara ar trebui să beneficieze”, a declarat Liviu Dragnea.

Declarațiile făcute de liderul PSD par să răspundă în sfârșit la întrebarea ”cine vor fi deschizătorii listelor PSD pentru Senat și Camera Deputaților în județul Huneodara?”, știut fiind faptul că până în prezent, PSD Hunedoara nu a anunțat candidații de pe poziția cu nr.1 din listele PSD pentru cele două camere legislative.

[slideshow_deploy id=’20328′]