Economii de două milioane/lună la CEH

Concedierea celor peste 800 de angajați de la CEH va duce la realizarea unor economii. Cei din conducerea societății au ajuns la concluzia că se vor economisi undeva la două milioane de lei lunar.

clipboard01_17-465x390

“Potrivit Virginiei Popescu, director financiar CEH, în urma acestui plan de disponibilizări se va face o economie de 2 milioane de lei la fondul de salarii”,  se arată în informarea Ministerului Energiei.

 

Cosmin Chiuzan, directorul general al CEH, a subliniat că au fost mai multe crtierii, iar începând de astăzi 809 persoane sunt începând de astăzi în preaviz.

“Am selectat oameni din fiecare categorie, inclusiv dintre cei care mai au puțin până la pensionare. Au fost mai multe criterii, unul dintre criterii fiind “la cerere”. În total, lista cuprinde 809 angajați care vor fi disponibilizați. Recunosc, sunt și oameni buni care vor pleca, sunt și din conducerea companiei și din mâna de lucru efectivă. Pe data de 12 septembrie începe preavizul, ultima zi de muncă va fi 7 octombrie, iar încetarea contractului individual de muncă va fi la data de 8 octombrie. În acest moment, Complexul Energetic Hunedoara are 5.883 de angajați” a declarat Cosmin Chiuzan, directorul CEH.

Începând de astăzi peste 800 de angajați ai CEH au intrat în preaviz.

[slideshow_deploy id=’20328′]