Apel umanitar! Să-l ajutăm pe Dănuț Dincă, tânărul rănit grav în accident de circulație în județul Hunedoara

Prietenii fac eforturi disperate pentru a-l ajuta pe tânărul în vârstă de 32 de ani din județul Hunedoara, care a suferit un grav accident rutier. Aceștia fac apel umanitar, ba chiar au deschis și un cont bancar, unde cei care doresc să contribuie la salvarea lui Dănuț Dinca pot dona o sumă de bani.

danut-dinca-696x522

Banii îi folosesc pentru recuperare. El este cel mai bun prieten al meu. Mă gândesc să-l ajut cumva, e singurul mod prin care pot să o fac. Este și va fi nevoie de resurse financiare pentru a duce la bun sfârșit această luptă. Starea lui în continuare este foarte gravă, dar el lupta. Din informatiile pe care le avem, el lupta în continuare, spune Alin Cristea, prietenul cel mai bun al lui Dănuț Dincă.

Reamintim, tânărul a fost implicat, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident rutier. Potrivit oamenilor legii, Dănuț Dincă în timp ce conducea un autoturism între localităţile Pui şi Livadia din județul Hunedoara, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a lovit un parapet de beton al unui podeţ, iar apoi s-a răsturnat. Acesta se afla singur în maşină şi a fost transportat în stare gravă la Spitalul din Petroşani. De aici a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean Timişoara.

Dănuț Dincă este în continuare în stare foarte gravă, cu politraumatism sever, iar medicii fac eforturi pentru a-l salva. Donațiile se pot face direct în contul bancar deschis de mama acestuia.

Nume : Viorica Olga Marcela Dinca

Lei : RO20RZBR0000060018899513
Euro: RO63RZBR0000060018899515

gazetadinvest.ro

[slideshow_deploy id=’20328′]