FOTBAL / CS INTER Petrila – CSO RETEZATUL Hațeg, 2 – 0 (0 – 0)

foto-suporteriDaniel Petru BOLOG

Etapa cu numărul trei din Campionatul Județean de Fotbal, Liga a IV – a Hunedoara, a adus în fața suporterilor prezenți pe Stadionul Parângul din Lonea două echipe puternice care au demonstrat că fotbalul județean se joacă la un nivel mult superior celui în care se află acum.

Demn de remarcat a fost și arbitrajul partidei condus de centralul Daniel Roman din Deva, ajutat la margine de tușierii Cătălin Jurgiu (Hunedoara) și Alin Saraol (Deva), un arbitraj exemplar care impune respectul nostru pentru acești cavaleri ai fluierului.

Gazdele partidei, CS Inter Petrila, continuă încercarea de a atrage cât mai mulți suporteri pe stadion, atât prin rezultatele din competițiile sportive cât și prin modul de organizare a acestora, lucru care se dovedește a fi de bun augur prin faptul că sunt prezenți din ce în ce mai mulți suporteri pregătiți cu arsenal specific acestor întreceri sportive,dornici de a-și manifesta susținerea pentru echipa favorită în acest sport rege.

foto-start

La Lonea, startul etapei cu numărul trei a fost dat de meciul juniorilor care începe promițător pentru oaspeții Retezatul Hațeg, conducând prima repriză cu scorul de 1 – 3. În repriza a doua, juniorii petrileni excelează într-o ploaie de goluri neașteptată, astfel reușind să preia conducerea și să o ducă până la scorul final da 7 – 4, acesta fiind și scorul etapei a treia la nivel de juniori în Liga a patra hunedoreană.

foto-juniori

Partida seniorilor debutează cu o primă repriză în forță de ambele părți, cu ocazii aduse doar până la nivel de portari, un joc greu, cu motoarele turate la mixim dar care nu aduce nicio modificare pe tabela de marcaj în primele 45 de minute. Petrilenii ne-au obișnuit în sezonul trecut cu o revenire de la pauză mult mai bine organizată la nivel de tactica de abordare a adversarului. La fel au procedat și acum, primele minute ale reprizei secunde aduc și primul gol al partidei prin Iosif Kalay care înscrie cu capul în minutul 48 al partidei. A urmat apoi un joc mult mai dârz, cu presiune pe ambele porți și multe ocazii irosite până în minutul 89 al partidei. După o lovitură liberă indirectă de la aproximativ 20 de metri de poarta Hațegului, Bogdan Matei preia și șutează puternic în poarta adversarului. În cele câteva minute de prelungiri, jucate la viteză maximă, scorul final al partidei a rămas nemodificat, CS INTER Petrila – CSO RETEZATUL Hațeg, 2 – 0.

Declarații după meci.

Aurel Vuțu Moldovan– antrenor principal CS Inter Petrila

Ne bucurăm nespus că am reușit să câștigăm un meci greu, un meci mai greu decât cu Băița, cu o echipă bună, cu jucători bine așezați în teren, de valoare. Jucătorii noștri, chiar dacă au acuzat o ușoară oboseală în ultima săptămână, datorită evenimentelor sportive efectuate în curtea stadionului (Zilele Orașului Petrila – n.n.), pe lângă antrenamentele în mod organizat, s-au comportat excelent, experiența și dorința de victorie și-au spus cuvântul și ne bucurăm de acest rezultat.

Eugen Duma – președintele CS Inter Petrila

Un meci de o calitate care s-a ridicat mult peste media a ceea ce se joacă la nivelul ligii a patra, indiferent de ce zonă e vorba. Un joc frumos, un arbitraj cum de mult nu am mai văzut la Lonea și în general pe un stadion de ligă inferioară. Mulțumit de rezultat și felicit băieții.

Vasile Jurca – primarul orașului Petrila

Am văzut doar un singur gol, am ajuns doar la repriza a doua datorită evenimentelor din aceste zile din orașul nostru. Important este că au câștigat, se vede că este o echipă valoroasă, puternică și îi vom susține în continuare, sper să termine campionatul pe locul întâi de data aceasta.

foto-oficiali

Rezultatele și clasamentul etapei a treia din Campionatul Județean de Fotbal, Liga a IV –a Hunedoara:

rezultate-3-seniori

rezultate-3-juniori

clasament-3-seniori

clasament-3-juniori