Deputatul Bogdan Ţîmpău renunţă la candidatură

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat. Deputatul PNL Bogdan Ţîmpău a renunţat la candidatura pentru Camera Deputaţilor. Asta, după ce a văzut că nu este pus pe o poziţie eligibilă de către colegii de partid.

Bogdan-Timpau-2009-640x330

”Înainte de a explica gestul meu, doresc să mulţumesc celor care, timp de două mandate, m-au ales pentru a-i reprezenta în Camera Deputaţilor, cetăţenii municipiului Deva şi cei ai comunei Cîrjiţi. fost o onoare pentru mine să reprezint în Parlamentul României cetăţenii locului în care m-am născut şi m-am format.
A fost o onoare pentru mine să reprezint în faţa dumneavoastră singurul partid din care am făcut parte, Partidul Naţional Liberal în două alegeri prin vot uninominal compensat şi nu pe listă; a fost o onoare să primesc acest vot de încredere personală în candidatura mea.În timpul mandatului mi-am adus contribuţia esenţială pentru numeroase proiecte de lege a căror aplicare îmi doresc să conducă la o viaţă mai bună pentru noi toţi cei care trăim în România.Pentru că se vehiculează din nou vechiul proiect al conurbaţiei, redenumită azi pol de dezvoltare urbană, reamintesc că încă din anul 2009 am propus şi au fost votate modificările legislative care fac posibilă realizarea acestei conurbaţii – în opinia mea, singurul mod realist de a asigura dezvoltarea judeţului. În caz contrar, dincolo de demagogiile inerente campaniei electorale care se apropie, judeţul nostru este condamnat la depopulare şi sărăcie.Renunţ la candidatură pentru Camera Deputaţilor cu speranţa că gestul meu va contribui la detensionarea situaţiei din cadrul organizaţiei PNL Hunedoara, organizaţie în mijlocul căreia s-a construit întreaga mea carieră politică. Asigur locuitorii Devei şi ai judeţului Hunedoara că voi continua să fiu implicat, în mod obiectiv, în problematicile judeţului, prin experienţa politică pe care am acumulat-o”, susţine deputatul Bogdan Ţîmpău într-un comunicat. Decizia acestuia vine după ce el nu ocupă un loc eleigibil pe lista candidaturilor din partea PNL Hunedoara. Mai mult, liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman a declarat recent la o conferinţă de presă că Ţîmpău nu va face parte din lista respectivă. Atunci, Alina Gorghiu, prezentă la Deva, a afirmat că îl va lua în echipa sa, la Bucureşti pe Bogdan Ţîmpău. El a fost înlăturat de la conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL printr-un puci al unor primari liberali.

[slideshow_deploy id=’36591′]