La Straja a început demolarea cabanelor construite ilegal

Circa 180 din cele două sute și ceva de cabane existente în prezent în stațunea turistică Straja Lupeni au probleme legate de legalitate în ceea ce privește suprafețele construite. Viceprimarul municipiului Lupeni, Iacob Mesaroș apreciază că situația nu doar că nu va mai fi tolerată, dar și cei care au construit ilegal urmează să fie demolați.

mesaros-la-straja

Iacob Mesaroș a prezentat astăzi și primele efecte ale deciziei luate, în acest sens, de autoritățile locale din municipiul Lupeni, în fața Cabanei ”Wihe House” situată chiar în imediata vecinătate a stației de întoarcere a telegondolei. ”Am dispus aici demolarea terasei care era construită ilegal, până în marginea drumului și decizia a fost deja pusă în aplicare”, a declarat Iacob Mesaroș.

Viceprimarul municipiului Lupeni spune că, de săptămâna viitoare, buldozerele vor lucra intens la demolarea construcțiilor ilegale. ”Sunt cel puțin 180 de cabane la care suprafața construită este mult mai mare decât cea pe care proprietarii o au aprobată și declarată la Serviciul de Impozite și taxe al Primăriei Lupeni. Vom corecta toate aceste erori, cu buldozerul acolo unde nu se poate altfel”, a declarat Iacob Mesaroș.

[slideshow_deploy id=’36590′]