Petroșani. Minoră violată de iubitul major

Suspectul a fost reținut de polițiști,  iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au cerut arestarea preventivă a agresorului. Individul s-a folosit de metoda ”Loverboy”.

pojoni
Adolescenta este de loc din municipiul Petroșani și s-a împrietenit cu tânărul suspectat de viol, iar luni seara acesta a invitat-o la un local din zona comunei Bănița. După ce au petrecut împreună la un han, suspectul s-a oferit să o ducă pe minoră până acasă. Ajunși în Petroșani, individul a oprit mașina pe o stradă din apropierea zonei ”Parâng” și apoi a forțat-o să întrețină relații sexuale cu el.

”Putem confirma că s-a înregistrat la Parchetul Petroșani un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de viol. În noaptea de 19 spre 20 septembrie 2016, o persoană vătămată minoră a fost supusă unui act sexual împotriva voinței sale de către numitul Pojoni Ștefan Alexandru, fapta petrecându-se în Petroșani, în autoturismul utilizat de agresor. Pojoni Ștefan Alexandru, în prezent, are calitatea de inculpat și a fost reținut încă de ieri (n.r. marți) de către Poliția Municipiului Petroșani pentru 24 de ore”, a declarat procurorul Alin Sfetcovici din cadrul Parchetului Petroșani.  Individul riscă să ajungă în închisoare dacă judecătorii îl vor găsi vinovat că a abuzat de minoră.
[slideshow_deploy id=’20328′]