Martori amendați în dosarul Uricani 2011

Doi martori din dosarul Uricani 2011 au fost amendați de instanță. Aceasta a fixat un nou termen de judecată pentru data de 25 octombrie atunci când ar urma să fie audiați martorii din dosarul în care foști șefi ai unității miniere Uricani sunt trimiși în judecată pentru ucidere din culpă.

646x404

“Dispune amendarea martorilor (…) cu suma de 300 lei, fiecare. Cu drept de a solicita anularea ori reducerea amenzii judiciare, în termen de 10 zile de la comunicare. Amână judecarea cauzei şi fixează termen la data de 25.10.2016, ora 09:30, pentru când vor fi citaţi martorii Vasilescu Gabriel Dragoş (şi prin Serviciul Personal al INSEMEX Petroşani), Gede Alexandru, Szasz Lazăr, Coborzan Iosif, Bogdan Florin şi Amuntencei Dorin. Dispune emiterea unui mandat de aducere împotriva martorului Gede Alexandru”, se arată în soluția judecătoriei Petroșani.

În dosarul accidentului de muncă de la Mina Uricani din 5 februarie 2011, soldat cu moartea a cinci electricieni, au fost trimişi în judecată patru foşti şefi ai Exploatării Miniere. Este vorba despre  Dragoş Aurelian Ciucă, Claudiu Lucian Butari, Nicuşor Florin Moga  şi Florinel Moldovan, acuzaţi de procurori  de ucidere din culpă.

[slideshow_deploy id=’19661′]