Uricaniul, primul oraș din Valea Jiului care raportează succesul acțiunii ”Let`s Do It, Romania!”

curatenieuricani11Încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 24 septembrie, zeci de uricăneni din toate categoriile de vîrstă, dar în special tineri, au pornit în acțiunea de curățenie derulată în cadrul campaniei naționale ”Let`s Do It, România!”, căreia i-a subscris și municipalitatea din Uricani.

Avându-i în frunte chiar pe primarul Dan Buhăescu și soția acestuia, dar și pe viceprimarul Corneliu Braia sau consilierii locali Jenica Stanci și Daniel Moraru, dar și alți funcționari publici din cadrul Primăriei, voluntarii din Uricani au pornit într-o acțiune de curățenie generală care a vizat toate zonele localității, inclusiv în zona turistică de la Câmpu lui Neag.

”Îi felicit pe toți cei care au răspuns acestui proiect de volunariat și le mulțumesc, în același timp, pentru că au dat dovadă de spirit civic și de exemplu pentru toată lumea. Sperăm că, pe viitor, cu toții să acordam o mai mare importanță păstrării curățeniei și a mediului înconjurător, de care să ne bucurăm cu toții . Doamne ajută !”, a declarat Dan Buhăescu, primarul orașului Uricani.

curatenieuricani3

***

curatenieuricani2

***

cratenieuricani5

********

curatenieuricani1

[slideshow_deploy id=’27126′]



« (Știre anterioară)