FOTBAL. Derby-ul Văii Jiului, sâmbătă, la Petrila. Avancronica etapei cu numărul 5, Liga 4

alin-bocuDaniel Petru BOLOG

Meciuri interesante în etapa cu numărul 5 a Ligii a IV –a din Campionatul Județean de Fotbal, Hunedoara.

Cea mai așteptată partidă este derby-ul Văii Jiului unde gazdele, Inter Petrila, vor întâlni Universitatea Petroșani, pe stadionul Parângul din Lonea, sâmbătă 1 octombrie. După un start destul de firav al universitarilor în această ediție a campionatului județean, se așteaptă surprize în partida de pe terenul petrilenilor. Inter Petrila este echipa care nu a avut nicio înfrângere până acum, pe teren propriu. De consemnat revenirea la lotul petrilean a lui Alin Bocu care a și început antrenamentele în cursul aceastei săptămâni.

La Lupeni este programată o partidă la fel de interesantă, Hercules Lupeni vor fi gazdele CS Hunedoara. Ambele echipe aflate pe podiumul județean, la diferență de doar două puncte, vor încerca să-și confrunte experiența cu balonul rotund. Cu toate că hunedorenii nu au drept de promovare în această ediție a campionatului, aceștia au demonstrat până acum că se joacă fotbal la Hunedoara.

retezatul-certejRetezatul Hațeg va întâlni în această etapă, Aurul Brad. De consemnat că echipa din Țara Zimbrului vine după o victorie într-o etapă restanță în care a întâlnit Aurul Certej. În partida de miercuri, Retezatul a frânt parcursul surprinzător al celor de la Certej, cu scorul de 4 – 0, iar sâmbătă vor fi gazdele Aurului Brad, ambele echipe având egalitate de puncte (4) în această ediție a campionatului. Aurul Certej va întâlni Minerul Uricani, singura echipă fără victorie în această ediție a campionatului.

Metalul Crâscior Brad vor avea un meci greu în această etapă, întâlnind Șoimul Băița, singura înfrângere suferită de Șoimi în această ediție a campionatului a fost la Petrila.

Duminică, la Călan, un meci frumos și interesant de urmărit. Victoria Călan vor fi gazdele Jiului Petroșani, o echipă Jiul trecută prin focul revigorării și care a oferit câteva surprize frumoase în această ediție. Ambele echipe au două victorii din patru etape și egalitate de puncte (6).

Toate partidele sunt programate la ora 9,30, Juniorii și 11,30, Seniorii.

HAI LA FOTBAL!

[slideshow_deploy id=’19869′]