Cluburile Copiilor și Elevilor și-au redeschis oficial activitatea

deschixereclub1Începând de astăzi Cluburile Copiilor și Elevilor din Valea Jiului și-au redeschis, în mod oficial, activitatea. În cadrul acestora, copiii pot beneficia, gratuit, de activități extrașcolare și educaționale diverse, care răspund pasiunilor și talentului acestora.

La Vulcan, evenimentul fost marcat și prin intermediul unei frumoase festivități la care, alături de primii copii care deja s-au înscris în acest an la cursurile derulate în cadrul Clubului Copiilor și Elevilor, au luat parte și reprezentanții autorităților administrației publice locale. primaul Gheorghe Ile și viceprimarul Cristian Merișanu au răspuns și de această dată ”prezent” la întâlnirea cu elevii și profesorii care-și descoperă aici, împreună, pasiunea pentru artă, cultură sau știință, precum și cu părinții celor care înțeleg că, dincolo de orele petrcute la școală, copiii pot avea parte de experiențe deosebite în cadrul acestei instituții.

”Apreciez foarte mult felul în care profesorii de la Clubul Copșiilor și Elevilor știu să-i atragă pe copii către activitățile de aici, transformând practic dorința acestora de a experimenta lucruri noi într-o adevărată pasiune. Cred că experiența de la Clubul Copiilor este și pentru elevi una deosebită, pentru că ei vin aici nu dintr-o obligație, cum este înadorirea de a megre la orele de program de la școală, ci din dorința de a învăța lucruri noi, de a descoperi lucruri care îi interesează și de a-și face prieteni. Grație implicării dascășilor sufletiști de la Clubul Copiilor, de fiecare dată cei care vin aici și găsesc răspuns favorabil la toate așteptările pe care le au, motiv pentru care, an de an, înregistrăm la acest club succese în cadrul unor concursuri școlare, așa cum ne așteptăm să fie și la finalul acestui an școlar”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

”Astazi am participat, împreuna cu domnul primar Gheorghe Ile la deschiderea activitatilor la Clubul Elevilor Vulcan, un loc pe care, l-am frecventat și eu cu mare drag în perioada copilăriei. Felicit toti elevii înscriși la diverse cursuri, invit și alti copii și elevi să participe la aceste cursuri care aici se desfășoară absolut gratuit”, a declarat, la rândul său, viceprimarul Cristian Merișanu.

deschidereclub2

***

deschidereclub5

***

deschidereclub4

***

deschidereclub3