Viceprimarul Vulcanului, pe listele PSD pentru Camera Deputaților

merisanuViceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu a fost desemnat de Biroul Executiv al PSD Hunedoara drept unul dintre candidații pe care social-democrații hunedoreni în propun electoratului pe listele electorale pentru Camera Deputaților. Merișanu va ocupa poziția nr. 6 pe lista PSD Huneodara.

”Voi reprezenta regiunea Văii Jiului pe listele propuse de PSD pentru Camera Deputaților. Nominalizare reprezintă o mare încredere pe care Partidul Social Democrat o are în mine și demonstrează faptul că tinerii sunt promovați la cel mai înalt nivel în PSD. Sper să nu dezamăgesc și să reprezint cu succes pe toți cei care mă vor alege, a declarat Cristian Merișanu.

“A fost hotărârea Biroului Executiv al Partidului Social Democrat, organizația Hunedoara, unde au fost votați toți candidații pentru Camera Deputaților și Senat, iar pentru Valea Jiului am fost desemnat candidatul pe listele PSD pentru Camera Deputaților”,  a declarat Cristian Merișanu, care îndeplinește și funcția de președinte executiv al organzației PSD Vulcan.

[slideshow_deploy id=’36591′]