Fermierii hunedoreni au primit vești bune la târgul de oi de la Totești

nistor2În comuna hunedoreană Totești s-a desfășurat, la finalul acestei săptămâni, cea de-a IX-a ediție a Expoziției-Târg de ovine rasa Țurcană Brează. La eveniment au participat și o parte a consilierilor județeni în frunte cu președintele Consiliului județean Huneodara, Laurențiu Nistor care au dorit să fie alături de crescătorii de oi din Țara Hațegului,

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, și o parte a consilierilor județeni au fost duminică, 02 octombrie 2016, în mijlocul crescătorilor de oi din Țara Hațegului.

A fost un bun prilej ca proprietarii de oi din zona să se întâlnească, să arate vizitatorilor exemplarele de țurcană brează pe care le dețin, dar și să-și spună ofurile legate de subvenții. La discuțiile de săptămâna trecută de la Costești, conducerea județului și crescătorii de țurcane din zona Orăștie-Călan au obținut promisiunea ministrului Agriculturii că, în 2017, se vor achita sumele restante și se va ajunge cu plățile la zi pentru crescătorii de ovine.

nistor

***

nistor3

***

nistor4

[slideshow_deploy id=’20328′]