Petru Mărginean și Florin Roman, dispută pe Facebook

Petru Mărginean, fostul candidat al PNL la Primăria municipiului Deva se duelează pe Facebook cu Florin Roman, președintele interimar al PNL Hunedoara. Disputa dintre cei doi a pornit de la o postare a lui Florin Roman, care îl parafrazează pe președintele Klaus Iohannis cu privire la numirea premierului. Petru Mărginean, fostul candidat al PNL, a ripostat.

marginean-roman

“Președintele Klaus Johannis: nu voi desemna premier un condamnat penal sau un cercetat penal! Felicitări domnule președinte! Vise frumoase Liviu Dragnea si Calin Popescu Tăriceanu! Sa vina Bombonica lui Dragnea sa plângă pe umerii lui Ponta:))!”,  a scris Florin Roman pe pagina sa de socializare.

Petru Mărginean a ripostat: “Mare ipocrit sunteți! Păi PNL nu-l are pe Mircia Muntean primar al municipiului Deva asociat în campanie!”,  a scris în replică Petru Mărginean.

 

Contrele între cei doi nu s-au oprit aici.

 

“E ales de oameni domnule Marginean, nu va faceți ca nu înțelegeți diferenta. Ipocrit sunteți Dvs sa vorbiți cand toată lumea știe ca sunteți omul puscariasului Dan Voiculescu”,  i-a replicat Florin Roman lui Mărginean.

Petru Mărginean a fost exclus din PNL în vara acestui an. Lui Petru Mărginean i s-a reproșat faptul că nu a respectat politica partidului, dar și faptul că a fost prea apropiat de PSD. Mărginean a candidat din partea PNL la alegerile locale din 5 iunie, însă a pierdut în fața lui Mircia Muntean.

[slideshow_deploy id=’24093′]