CJH așteaptă finalizarea licitației pentru drumul spre Parâng

Consiliul Judeţean Hunedoara, administratorul drumului spre Parâng, aşteaptă finalizarea licitaţiei pentru a încheia contractul pentru modernizarea carosabilului. Oficialii Consiliului Judeţean susţin că totul depinde de procedura de licitaţie şi de eventualele contestaţii. În cazul în care vor exista contestatari, contractul va fi semnat, cel mai probabil anul viitor.

drum-parang

“Orice licitaţie depinde de cei care ofertează şi mai ales dacă, după ce s-a adjudecat contestaţia sunt contestaţii. Teoretic ar putea ca în acest an să se încheie contractul, dar este la fel de posibil dacă sunt contestaţii acest lucru să nu se poată întâmpla în acest an”,  a declarat Sorin Vasilescu, vicepreşedintele CJH.

La începutul acestui an, administraţia locală de la Petroşani a semnat parteneriatul de asociere cu Consiliul Judeţean Hunedoara pentru modernizarea drumului spre staţiunea montană Parâng. În Parâng se ajunge acum cu două instalații de telescaun, însă lipsa parcărilor este o problemă. În plus, dacă s-ar reuși reabilitarea arterei rutiere, atunci turiștii ar putea să urce până sus cu mașinile chiar și pe timpul iernii. Drumul este în custodia Consiliului Județean Hunedoara și a fost asfaltat pe o mică porțiune, dar doar înainte de cabana Rusu.

[slideshow_deploy id=’24093′]

 



(Următoarea știre) »