UPDATE. Gospodărie mistuită de un incendiu

Pompierii din Petroșani au reușit să dea de trupul carbonizat al bătrânei din Lupeni, căreia în această dimineață i-a luat foc gospodăria. Potrivit pompierilor, focul ar fi izbucnit de la un radiator electric amplasat pre aproape de materialele combustibile adunate de-a lungul timpului de femeie.

Pompierii din Petroșani și Lupeni au intervenit în acestă dimineață, în municipiul Lupeni, la stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată într-o zonă greu accesibilă.

img-20161009-wa0000

Proprietarul locuinței, o bătrână de circa 80 de ani, este căutată de militari sub dărâmături după ce tavanul construcției s-a prăbușit. Focul a fost observat de vecini iar trei echipaje au intervenit pentru stingerea focului înainte ca și casele învecinate să fie afectate. ”În jurul orei șase am primit apelul și s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere, două echipaje de la Lupeni și unul de la Detașamentul de Pompieri Petroșani, respectiv 15 subofițeri. Zona este foarte greu accesibilă, din drumul de asfalt am avut de mers cam 350 de metri pe o uliță inaccesibilă mașinilor de intervenție cu o pantă de circa 45 de grade. Erau și alte gospodării în apropiere, dar s-a intervenit prompt și nu au fost afectate”, a declarat Adrian Avram, comandantul Detașamentului de Pompieri Petroșani.[slideshow_deploy id=’20328′]