Lucrările la termocentrala Paroșeni ar putea continua

Lucrările de modernizare de la termocetrala Paroșeni ar putea continua. Comitetul creditorilor de la Complexul Energetic Hunedoara se reuneşte, săptămâna viitoare, pentru a supune la vot două proiecte. Unul vizează  aprobarea ofertei financiare pentru desemnarea evaluatorului, iar cel de-al doilea punct face referire la aprobarea sumei de 5 milioane pentru continuarea lucrărilor la termocentrala Paroşeni.

termocentrala-paroseni

“Ordinea de zi: 1. Supunerea spre aprobare a ofertei financiare primite in vederea desemnarii unui evaluator, conform art.61 din Legea 85/2014, pentru evaluarea intregului patrimoniu al CEH SA. 2. Aprobarea platii, in suma de 5.026.058,83 lei, catre CNIM, conform acordului de principiu, dat de creditori, pentru continuarea si finalizarea investitiilor la SE Paroseni, din sedinta Comitetului creditorilor din 22.09.2016”, arată convocatorul comitetului creditorilor CEH.

Întâlnirea va avea loc în data de 20 octombrie la sediul Complexului Energetic Hunedoara, iar din comitetul creditorilor fac parte Primăria municipiului Vulcan, Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului, Statul Roman prin Ministerul Finantelor Publice reprezentat de DGRFP Timisoara prin AJFP Hunedoara, CEC Bank SA şi Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili.

[slideshow_deploy id=’13837′]