WEEKEND CU SAN MONTAN. ACȚIUNE DE VOLUNTARIAT ÎN PARÂNG – REFUGIUL AGĂȚAT

foto-1-san-montan

Asociația Sportivă „San Montan” invită în acest weekend pe toți iubitorii muntelui la „REFUGIUL AGĂȚAT”, un important popas turistic spre lacurile din Parâng.

Sâmbătă, 15.10.2016, ora 07,30 – „San Montan” așteaptă voluntari și iubitori ai acestui important refugiu turistic, foarte util în escapadele montane ale drumeților, pentru a da o mână de ajutor la transportarea materialelor necesare reparării acoperișului, foarte degradat din cauza intemperiilor (și din alte cauze).

„Vom munci două weekend-uri deoarece nu vom termina în cele două zile ale acestui sfârșit de săptămână și îi așteptăm pe toți cei care vor să ni se alăture în această frumoasă campanie care ne-am propus-o”, declară reprezentanții acestei asociații.

foto-2-san-montan

„San Montan” este recunoscută în astfel de acțiuni voluntare, oferind, pe lângă acțiunea propriu-zisă, distracție, relaxare și multă, multă bună dispoziție.

„MULȚUMIM CELOR CARE-ȘI VOR FACE TIMP PENTRU ACEST LUCRU!”, spun sportivii acestei asociații, pe pagina lor de socializare.

[slideshow_deploy id=’17636′]