INDISCIPLINA SANCȚIONATĂ DUR DE COMISIA DIN CADRUL AJF HUNEDOARA

În ședința din 12 octombrie a comisiei de disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara au fost elaborate sancțiuni dure la adresa sportivilor care „au călcat pe bec” în partidele disputate în ultima etapă din campionat.

comisia-de-disciplina

Astfel, au fost acordate de la un joc suspendare și până la sancțiuni sportive în bani aplicate pentru faulturi grosolane, actele de indisciplină nefiind întocmai cu comportamentul unui sportiv iar AJF Hunedoara încearcă să conștientizeze sportivii și cluburile sportive din cadrul asociației, atât pe cele din Liga 4 cât și pe cele din Liga 5.

Concret, au fost sancționați cu un joc suspendare sportivi de la cluburile: AS Zarandul Crișcior (A. Achim – Liga 5), ACS Victoria Călan (L.D. – Liga 4 juniori), CSA Aurul Brad (I. Filipaș și A. Lup – Liga 4 seniori), AS Universitatea Petroșani (V. Negrea – Liga 4 seniori),.

Sancțiuni sportive în bani au fost acordate jucătorului F. Benea (Liga 4 seniori) de la ACS Șoimul Băița, acesta fiind sancționat cu două jocuri suspendare și 75 de lei, pentru fault grosolan asupra unui adversar, în meciul ACS Șoimul Băița – CSA Aurul Brad.

În altă ordine de idei, comisia  analizează memoriul arbitrului Leopold Herczeg pentru jigniri și amenințări la adresa acestuia aduse de către antrenorul echipei Berianu Beriu, în jocul CSM Dacia Orăștie 2010 – CS CFR Simeria (Liga 5) și amână cauza pentru ședința următoare.

Cea mai mare penalizare a fost acordată echipei AS Santos Boz ( Liga 5) la admiterea contestației echipei AS Cerna Lunca Cernii privind identitatea a trei jucători. Jocul AS Santos Boz – AS Lunca Cernii (2.10.2016) se omologhează cu scorul de 0 – 3, echipei AS Santos Boz i se scad 6 puncte în clasament și i se aplică o penalitate sportivă de 2000 de lei.

Așadar, fie că faci parte dintr-un club sportiv, ești arbitru, antrenor sau jucător, sau doar suporter, promovează disciplina pe terenul de sport, fotbalul este frumos atunci când nu se întrec limitele bunului simț.

[slideshow_deploy id=’27028′]