TINERI CU PERSPECTIVE ÎN FOTBALUL HUNEDOREAN – CS INTER PETRILA JUNIORI

La Petrila este știut faptul că fotbalul se face din dragoste pentru acest sport rege. Antrenori cu dăruire și ambiție de performanță, sportivi sârguincioși și talentați, conducere sportivă și administrativă axată în permanență pe cooptarea și promovarea tinerelor talente în ceea ce privește acest sport cu tradiție pentru comunitatea de la poalele Parângului.

androne

La fel ca și seniorii, frații lor mai mari, juniorii de la CS Inter Petrila se regăsesc, de câțiva ani buni, pe podiumul clasamentului județean, vicecampioni în sezonul fotbalistic care a trecut.

Lotul juniorilor, antrenat de Ion Androne, fost sportiv cu performanțe în fotbalul Văii Jiului, are următoarea componență: Tîncă, Rada, Diaconu (portari); Ciort, Podea, Sârb, Petrariu, Damianovici, Bumbea (fundași); Pătrășcoiu, Anghel, Stroe, Chirilă, Marcu, Duma (mijlocași); Marioane, Avasiloaiei, Cioarcă, Frâncu, Butnaru (atacanți).

În actualul sezon al fotbalului județean juniorii petrileni se regăsesc pe poziția a doua a clasamentului, după șase etape în care au disputat cinci victorii și un meci egal, CS Inter Petrila fiind unul dintre puținele cluburi în care regăsim cele două reprezentante din eșalonul al patrulea cosecvente și foarte aproape în clasament, sau chiar pe aceeași poziție, atât la juniori cât și la seniori.

juniori-inter

Vor urma două etape decisive pentru juniorii petrileni și în același timp două partide foarte grele. Etapa a șaptea de acasă cu CS Hunedoara, urmăritoarea pe podiumul ligii a patra, fiind una dintre partidele decisive în ceea ce privește cumulul de puncte pentru ambele echipe și etapa cu numărul 8 din deplasare, pe terenul liderilor județeni, Jiul Petroșani, echipa cu șase victorii din șase și număr maxim de puncte.

[slideshow_deploy id=’27126′]