Târgul de produse tradiționale a debutat astăzi la Petroșani

Începând de astăzi, 14 octombrie și până duminică, Petroșaniul este gazda celei de-a VI-a ediții a Târgului Produselor Tradiționale. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Petroșani – prin Administrația Piețelor, în parteneriat cu producători locali și firme producătoare de diverse produse tradiționale din România.

1

 

Anul acesta, evenimentul are  loc în Piața Victoriei, acolo unde au poposit, preț de 3 zile, producătorii locali din Valea Jiului, dar și cei veniți din țară, pentru a pune la dispoziția publicului din Valea Jiului recolta de legume și fructe sau produsele tradiționale.

2

 

Pentru bina desfășurare a acestui eveniment, Primăria Petroșani a alocat 18.000 de lei, banii fiind utilizați, în principal pentru producerea celor peste 1000 de porții de mâncare tradițonală care va fi gătită la fața locului și distribuită tuturor doritorilor, sâmbătă la amiază, începând cu ora 11,00.

3

”Anul acesta noutatea pe care o aduce acest eveniment devenit deja tradițional este locația în care vom desfășura târgul. Aceasta va fi în Piața Victoriei. Am dispus această măsură, pentru a evita blocarea traficului în zona primăriei, dar și pentru că Piața Victoriei este mai amplă și oferă mai mult spațiu pentru desfășurarea evenimentului. Îi așteptăm în număr cât mai mare pe cetățenii din Petroșani, să participe la acest eveniment, unde vor găsi produse tradiționale și produse de sezon de cea mai bună calitate, așa cum am certitudinea că și comercianții vor oferi prețuri bune pentru acest târg atât de așteptat de foarte mulți oameni. Ca în fiecare an, am pregătit pentru ziua de sâmbătă și un ospăț cu bucate tradiționale la care-i invităm pe toți cei care doresc să ia parte la această agapă pe care o oferim chiar în locația târgului, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

5

[slideshow_deploy id=’20328′]