La Lupeni a început turnarea stratului de asfalt de uzură pe carosabilul de pe Bulevardul Păcii

bulevardlupeni1Începute în luna august a acestui an, lucrările de asfaltare derulate la Lupeni pe Blulevardului Păcii, în zona cartierului Bărbătăreni, se apropie de finalizare.

În cadrul acestei importante lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere din municipiul Lupeni, au fost executat o serie de lucrări care au ca scop modernizarea infrastructurii publice locale. Astfel, pe acest important drum din localitate au fost turnate cele două straturi de asfalt, a fost efectuată reabilitarea reţelei de canalizare, ridicarea capacelor de canal şi precum şi a capacelor de la canalele pluviale, s-au efectuat toate celelalte reparații necesare, iar în cursul zilei de vineri, a început turnarea stratului de uzură pe bulevard. Acest lucru înseamnă că lucrările de rabilitare a Bulevardului Păcii se apropie de final, așa cum lesne se poate observa, de altfel, și cu ochiul liber.

resmerita-primar-lupeniPrimarul Cristian Resmeriţă, cel care a inițiat și acest proiect de reabilitare urbană, a urmărit îndeaproape întreaga evoluție a lucrărilor.”În cursul ziei de vineri constructorul a început turnarea stratului de uzură pe Bulevardul Păcii din municipiul Lupeni. Putem spune de pe acum că am intrat în linie dreaptă cu asfaltarea şi în cel mai scurt timp, conform graficului de lucrări pe care l-am convenit, reabilitarea Bulevardului Păcii va fi finalizată. În toată această perioadă de punere în practică a proiectului de reabilitare a bulevardului grav afectat de inundaţiile care au avut loc în localitatea noastră, s-a pus accent atât pe încadrarea în graficul de lucrări astfel încât în cel mai scurt timp cetăţenii să poată circula în condiţii de siguranţă pe aici dar şi pe calitatea asfaltului turnat şi a lucrărilor efectuate astfe lîncât acesta să fie durabil şi cetăţenii să poată beneficia de acestă infrastructură rutieră o perioadă îndelungată de timp”, a declarat Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

bulevardlupeni3

***

 

bulevardlupeni2

[slideshow_deploy id=’27126′]