La Vulcan s-a dat startul unei noi etape din proiectul de modernizare a străzii Nicolae Titulescu

trotuare3Începând de astăzi, la Vulcan au demarat lucrările pentru reabilitarea trotuarelor de pe Nicolae Titulescu. Potrivit viceprimarului municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, ete vorba despre tronsonul al II-alea al acestui proiect, un proiect care își urmează cursul său firesc, conform cerințelor din documentația tehnică elaborată de specialiștii Direcției Tehnice din Primăria Municipiului Vulcan. 

Echipele de muncitori ale constructorului desemnat, în urma licitației, pentru execuția acestei investiții publice au finalizat astăzi organizarea de șantier, au adus primele materiale necesare pentru schimbarea bordurilor și au început efectiv lucrările. Tronsonul vizat este cuprins între Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu” și Școala gimnazială nr. 1. Pe acest tronson vor fi schimbate bordurile, se va reamenaja spațiul verde, se vor reabilita trotuarele de pe ambele sensuri ale DN 66A și se vor amenaja piste pentru bicicliști.

Viitorul șantier  a fost vizitat astăzi de o echipă tehnică comună a Primăriei Vulcan și a constructorului. Discuțiile tehnice avute în teren de echipa mixtă din Primărie și reprezentanții firmei executante au urmărit să rezolve detaliile tehnice legate de orice posibilitate nedorită de interferență cu rețele de cabluri sau cu rețeaua de canalizare.

În primă fază, în ultimele luni ale acestui an, lucrarea va fi realizată pe lungimea de la piață până la trecerea către Șc.Gen.nr.1, urmând ca în funcție de condițiile meteo să se execute reabilitarea trotuarelor și pe cealaltă parte a străzii Nicolae Titulescu.

trotuare2

***

trotuare

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)