Tiberiu Iacob Ridzi paticipant la reuniunea anuală a Asociației Municipiilor din România

tibi-iacobLa București are loc astăzi o importantă reuniune a Asociației Municipiilor din România. Întâlnirea anuală a membrilor Asociației Municipiilor din România oferă oportunitatea participării active pentru toți primarii de municipii, în cadrul unei platforme de comunicare care abordează subiectele cele importante legate de activitatea administrației publice locale, atât în relația acesteia cu instituțiile guvernamentale cât și cu cetățenii, cu societatea civilă în ansamblul ei.

La acest eveniment, participă și primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.”Sunt prezent astăzi la București, la acest eveniment al Asociației Municipiilor din România. Transparența actului decizional este unul dintre subiecte iar punctele de vedere angrenate în cadrul acestuia îmi dau satisfacția de a putea transmite comunității Petroșaniului și cu acest prilej, că fac tot ceea ce depinde de mine ca primar pentru ca deciziile luate să fie întotdeauna comunicate, mediatizate în mod corespunzător. Sunt purtate de asemenea discuții despre ceea ce trebuie să reprezinte în continuare procesul de descentralizare la nivelul administrațiilor locale, proces care în alte țări ale UE care au aderat în aceeași perioadă cu noi, este cu mult mai avansat. Nu în ultimul rând este ca de fiecare dată o ocazie să port dialoguri constructive cu omologii mei din țară, în contextul valorificării oricărei posibilități de stabilire a unor colaborări și parteneriate benefice pentru comunitățile noastre”, spune Tiberiu Iacob Ridzi.

La evenimentul de la București și-au anunțat participarea, alături de primaii de municipii din România care fac parte din această Asociație, vicepremierul Vasile Dâncu, mai mulți membri ai cabinetului Cioloș dar și șeful reprezentanței Comisiei Europene în Romnia. Vom reveni cu detalii.

tivi-iacob2
[slideshow_deploy id=’36591′]