Candidații pentru Parlament ai PNL Hunedoara au fost validați la centru

Prima formațiune politică din județul Huneodara care anunță definitivarea și validarea candidaților pentru alegerile parlamentare din acest an este cea a PNL. Liderul organizației, Florin Roman sune că astăzi, la București, Biroul Permanent Național al PNL a validat propunerile de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, exact în forma propusă de PNL Hunedoara. 

pnl12
”Toți candidatii PNL sunt din HUNEDOARA, nici unul din import. Asa cum am promis la începerea mandatului, am venit la HUNEDOARA să ajut, nu să iau locul cuiva de parlamentar! O echipă profesionistă, echilibrată și cu realizări în spate! Cea mai bună! Doar unul din vechii parlamentari se regăsește pe lista votată! Prin urmare, schimbarea începe cu noi înșine!”, spune Florin Roman.
Pe lista propusă de PNL Hunedoara pentru Senatul României se regăsesc: Carmen Eleonora Hărău, Adrian Nicolae David, Dorin Ioan Petrui și Vetuța Stănescu. Pentru Camera Deputaților, PNL propune alegătorilor următorii candidați: Lucian Heiuș, Dorin Oliviu Gligor, Marcel Goia, Oana Elisabeta Frânc, Valeriu Butulescu, Lucian Gherman, Ovidiu Furdui și Mihai Gabriel Irimie.
Președintele PNL Huneodara spune că, în ceea ce-l privește, a fost desemnat drept candidat al PNL pentru Camera Deputaților în județul Alba, urmând s deschisă lista propunerilor liberale dn acest județ. ”Mulțumesc si pentru încrederea acordată de colegii de la Alba! Locul 1 la Camera Deputaților în cea mai puternică organizație PNL din Romania este o mare onoare și responsabilitate!”, a declarat Florin Roman.

[slideshow_deploy id=’36590′]