La Vulcan, încep ”Zilele Recoltei”

ziua recoltei la vulcanÎncepând de vineri, 21 octombrie și până duminică Vulcanul găzduiește o nouă ediție a târgului de toamnă desfășrat sub genericul ”Ziua Recoltei”.

Ziua Recoltei va aduce și în acest an în localitatea din centrul Văii Jiului producători tradiționali locali, dar și din județele învecinate, evenimentul reprezentând un bun prilej pentru cetățeni de a se aproviziona cu legume și fructe proaspete.

Potrivit primarului Gheorghe Ile, evenimentul se va desfășura, în parte pe strada Preparației, în zona Pieței Centrale, acolo unde vor fi amplasate chioșcurile cu produse tradiționale și produse specifice recoltei de toamnă, dar și pe Bulevardul Mihai Viteazu din localitate, acolo unde vor fi amplasate tarabele altor comercianți, precum și scena care vă găzdui, vineri și sâmbătă, concerte de muzică populară.

”Invit cu drag cetățenii din Vulcan să participe la Zilele Recoltei, atât pentru a se aproviziona cu produse specifice acestui anotimp, cu produse tradiționale dar și pentru a petrece, alături de noi, câteva zile de voie bună, în care să ne bucurăm de un an rodnic și bun”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Pentru organizarea acestui eveniment, începând de joi până duminică, la Vulcan va fi închisă circulația rutieră pe str. Preparației (între sensul giratoriu și intersecția de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazu) dar și de pe Bulevardul Mihai Viteazu, între sensul giratoriu de la Piață și cel de la magazinul Profi.

[slideshow_deploy id=’36591′]