Noua piață de la Brad e aproape de momentul inaugurării

brad1Piata agroalimentara Brad va fi inaugurata in foarte scurt timp. Asigurările vin chiar din partea lui Florin Cazacu, primarul municipiului Brad, inițatorul acestui proiect necesar și atât de așteptat de brădeni.

Cazacu spune că, în aceasta perioadă, se deruleaza procedurile de obținere a autorizațiilor prevăzute de lege pentru funcționarea noii piețe agroalimentare și, în scurt timp, urmează să se desfășoare și licitația pentru repartizarea spațiilor destinate activităților comerciale din piață.

Joi 20 octombrie 2016, între orele 11 si 13, la Brad va avea loc o „zi a porților deschise” pentru cei ce sunt interesați de prezentarea la licitație și, în egală măsură, pentru cetatenii care doresc sa vadă noul aspect al pieței din municipiul Brad.

”Modernizarea pieței din municipiul Brad a fost o mare necesitate în vederea asigurării unor condiții civilizate de desfășurare a activității comerciale. După obținerea avizelor necesare și desfășurarea licitațiilor pentru inchirierea spațiiilor comerciale, piața își va deschide în mod oficial porțile pentru comercianți și pentru cumpărărori”, a declarat Florin Cazacu.

Primarul municipiului Brad informează c, tot prin acest proiect, a fost reabilitatată și reteaua de canalizare pluvială și menajeră aferentă pieței și a fost construită o toaletă publică nouă pentru deservirea acestui obiectiv. ”Pentru anul viitor am programat asfaltarea zonei de parcare și a rețelei de străzi din arealul pietei”, mai spune Cazacu.

brad2

***

brad3

[slideshow_deploy id=’17636′]