POPICE. CS INTER PETRILA LA FINALA CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE POPICE U 23 – PLOIEȘTI 2016

CS Inter Petrila obține rezultate foarte bune în cadrul secției de popice, ultimul dintre ele fiind victoria cu 2826 – 2769 popice doborâte în partida Inter Petrila – CFR Cluj, contând pentru etapa a doua a Campionatului Național de Popice – U23, disputată pe arena de la Petrila.

popice

Această victorie îi situează acum pe poziția a doua a clasamentului general, Grupa B. Un meci foarte greu, trecut cu brio, așa cum ne declară antrenorul emerit, Marcel Dobrică, mai ales că s-a jucat în lipsa a trei titulari importanți ai echipei.

Zilele următoare, 21, 22 și 23 octombrie, CS Inter Petrila va participa la Finala Campionatului Național – U23, la individual. Antrenorul Dobrică a selecționat patru sportivi popicari cu care va participa la evenimentul programat la Ploiești, Radu Balaban, Mihai Balaban, Claudiu Feier și Denis Pădurean, fiind posibilă și participarea sportivului Bogdan Iura, dacă acesta revine la timp din străinătate.

Sunt mari șanse de a obține rezultate foarte bune, tehnicianul punându-și speranțele în acești sportivi, ținînd cont că Radu Balaban a obținut aurul anul trecut, iar Bogdan Iura și Mihai Balaban au obținut fiecare medalie de bronz.

Așadar, performanța este la ea acasă la clubul sportiv petrilean, nu de puține ori acești tineri au demonstrat că sportul este foarte important pentru ei iar calitatea acestuia depinde foarte mult de autoritățile care îl susțin, e adevărat, se poate și mai mult.

[slideshow_deploy id=’27028′]