Sportivi din Petroșani la semimaratonul de la Varpalota (Ungaria)

semomaratonMunicipiul Petroșani va fi reprezentat și în acest an la tradiționalul semimaraton care va avea loc, la finalul acestei săptămâni, în orașul înfrățit Varpalota din Ungaria. Evenimentul sportiv care reunește sute de sportivi din mai multe țări europene a ajuns la ediția cu numărul 29.

Potrivit informațiilor furnizate de Eduard Wersanski, consilierul pe probleme de Relații Externe al primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, acest eveniment este înscris și în calendarul parteneriatului comunal celor două orașe înfrățite. În acest sens, municipalitatea din Petroșani susține participarea la acest eveniment sportiv de tradiție a unui număr de 4 sportivi din Valea Jiului. Este vorba despre Adrian Mraz, Gheorghe Codrea, Marian Lungu și Flavius Șoica.

Cei 4 alergători se vor înscrie în proba de semimaraton (21 km), dar au posibilitatea de a paticipa și la celelalte probe din concursul de la Varpalota, respectiv probele de alergare pe 4, respectiv 10 kilometri. Sportivii români speră să se întoarcă de la această competiție, la fel ca și anul trecut, cu rezultate bune și foarte bune.

”Le doresc mult succes alergătorilor din Petroșani și am convingerea că vor reprezenta municipiul Petroșani și România la acest concurs internațional de tradiție din Ungaria, cu cinste, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

[slideshow_deploy id=’36590′]