Restricțiile în alimentarea cu apă potabilă vor putea fi anunțate abonațiilor Apa Serv prin SMS și e-mail

Începând cu luna octombrie, Apa Serv a demarat un proiect prin care-și propune consolidarea programului informatic astfel încât, până la începutul anului 2017, orice client care dorește să primească informații în timp real referitoare la restricțiile impuse de eventualele avarii în furnizarea serviciilor de alimentare cu apă potabilă sau orice alte comunicări din partea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, să poată beneficia de acestea prin intermediul SMS-ului sau al căsuței de poștă electronică.

apa-halscrow

”În prezent, comunicarea acestor restricții și/sau avarii în furnizarea serviciilor de alimentare cu apă potabilă se face prin intermediul sitului propriu al Apa Serv și cu ajutorul mass-media. Ne dorim însă ca acest gen de informații să ajungă la beneficiarii noștri și mai rapid, iar soluția transmiterii de e-mailului sau de SMS-uri este una facilă și modernă. Specialiștii Departamentului de Informatică deja au realizat un program informatic ce ne permite să transmitem acest tip de anunțuri dar, potrivit legii, pentru a avea acces la numeele de telefon și adresele de e-mail ale abonaților, avem nevoie de acordul expres al acestora”, spune Costel Avram, directorul ASVJ.

În acest sens, odată cu distribuirea facturilor pentru apă aferente lunii octombrie, abonații vor primi și un formular în care, dacă doresc să beneficieze de noul serviciu ”Alertă Apa Serv”, vor trebui să-și dea acordul în acest sens, urmând ca noul sistem să fie testat în cursul ultimelor luni ale anului 2016. ”Cert este că, începând cu anul 2017, toți cei care doresc să beneficieze de acest nou serviciu, oferit gratuit de Apa Serv, îl vor avea la dispoziție”, mai spune Costel Avram.

[slideshow_deploy id=’36591′]