Liviu Dragnea: ‘Îndrăznește să crezi în România’, sloganul PSD în campania electorală

liviu_dragnea_„Îndrăznește să crezi în România” este sloganul pe care Partidul Social Democrat (PSD) îl va avea în campania electorală pentru alegerile parlamentare, a declarat, sâmbătă seară, liderul formațiunii, Liviu Dragnea.

El a precizat că programul de guvernare propus de PSD a fost postat pe site-ul indraznestesacrezi.ro, aici regăsindu-se și un grafic al tuturor guvernărilor postdecembriste.

„Eu, personal, m-am săturat să aud de ani de zile: ‘Mergeți să votați ca nu cumva să vină PSD la guvernare, pentru că dacă vine o să fie rău’. (…) Și acum se încearcă același lucru, aceeași metodă patentată de manipulare. (…) Este un grafic care arată faptul că, (…) de câte ori a guvernat PSD, oamenii au dus-o bine, economia a crescut, iar românii au simțit mai mulți bani în buzunare”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Printre principalele obiective ale PSD, cuprinse în programul electoral prezentat pe site, se numără: întărirea clasei de mijloc, salarii mai mari, servicii medicale de calitate, educație de top, eliminarea a 102 taxe nefiscale, sprijinirea fermierilor, dezvoltarea infrastructurii, reindustrializarea și crearea de noi locuri de muncă.

AGERPRES

[slideshow_deploy id=’20328′]