Demersuri ale PNL pentru funcționarea optimă a secției de pediatrie de la Spitalul de Urgență din Deva

Ca urmare a articolelor apărute în presa locală, în care era prezentată starea deplorabilă în care se află secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Deva, PNL a inițiat o petiție în vederea sensibilizării conducerii Consilului Județean și a Spitalului, pentru identificarea unei soluții de mutare a Pediariei într-un spațiu optim de funcționare.

spital-deva

Demersul vine din partea consilierului județean Oana Frânc, unul dintre candidații PNL propuși de liberali pentru Camera Deputaților.
Aceasta informează totodată că a înștiințat și Ministerul Sănătății despre condițiile insalubre în care sunt tratați copiii din județul Hunedoara precum și asupra lipsei de interes din partea factorilor responsabili pentru soluționarea problemei.
”Rog public conducerea Consiliului Județean să pună pe lista de priorități relocarea secției de pediatrie, și identificarea unor soluții financiare pentru renovarea clădirii în care funcționează în prezent. Consider că pediatria este mult mai importantă decât bucătăria cu renovarea căreia se laudă actuala conducere a Consiliului Județean și că mamele împreună cu copiii lor nu au nevoie de scuze, ci de un spital la standarde înalte”, spune consilierul județean al PNL, Oana Frânc.

[slideshow_deploy id=’24093′]