POPICE. PERFORMANȚE MERITORII ALE POPICARILOR INTER PETRILA LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE POPICE – U 23, PLOIEȘTI 2016

RADU BALABAN – CAMPION NAȚIONAL LA POPICE – U 23, PROBA INDIVIDUAL

radu-balaban-campion

Are 20 de ani, este din Petrila şi până la această vârstă a scris o pagină foarte importantă în istoria popicelor la clubul sportiv Inter Petrila. Radu Balaban.

Performanțele nu l-au părăsit nici anul acesta, concurând pe arena CONPET Ploiești în finala Campionatului Național de Popice, obține titlul de Campion Național la Juniori – U 23, la proba individual.

Forma bună a popicarului din Petrila a prezentat întotdeauna încredere în rezultatele pe care acesta le poate obține, încredere acordată și de antrenorul clubului sportiv petrilean, Marcel Dobrică, fiind selecționat la toate evenimentele importante la care Inter Petrila nu doar participă, ci obține și rezultate foarte bune pe plan național și internațional.

radu-balaban-campion-individual

Titlul de Campion Național pe care Radu Balaban l-a obținut la Ploiești este realizat într-o competiție în care aproape 100 de sportivi din toată țara s-au întrecut în performanțe pentru sportul cu popice.

O altă performanță, la fel de importantă, pe care sportivul Radu Balaban a obținut-o la Finala Campionatului Național de Juniori este și titlul de vicecampion la proba de sprint.

Scopul final al Federației Române de Popice prin organizarea acestor întreceri la nivel național este depistarea celor mai valoroase elemente pentru loturile naţionale în vederea participării la acţiunile internaţionale şi la Campionatul Mondial din anul 2017.

La proba de sprint a întrecerii de la Ploiești, Radu Balaban se situează pe poziția a doua, obținând medalia de argint.

radu-balaban-vicecampion-sprint

Altă probă, o nouă performanță. De această dată este vorba de frații Balaban, Radu și Mihai, care au obținut tiltlu de Campioni Naționali și medalia de aur la proba de tandem.

radu-mihai-balaban-campioni-tandem

Performanțele sportivilor petrileni strălucesc necontenit, iar munca lor trebuie răsplătită cu recunoştinţă şi multe aplauze de către toţi cei care se simt reprezentaţi de aceștia.

Nu de puține ori ne-a fost dat să aflăm cu mândrie că oameni de lângă noi duc numele acestui oraș pe plan național și internațional, acest lucru l-am întâlnit atât în sport cât și în cultură și educație.

Prin ei, nu dispărem ca nație. Prin ei, nu dispar tradițiile, cultura, sportul, performanțele lor ne obligă pur și simplu la existență.

balaban-dobrica

Astfel, mă înclin în fața acestor valori, cu respect!

[slideshow_deploy id=’20328′]