Tribunalul Hunedoara reconfirmă faptul că Primăria Vulcan a gestionat corect fondurile pentru proiectul ”Telegondola”

telegondola-vulcanDupă ce, în ultimii ani au existat diverse speculații referitoare la modul în care autoritățile locale din Vulcan au gestionat implementarea proiectului privind construcția telegondolei din Pasul Vîlcan, chstiunea a fost tranșată definitiv în instanță. Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, aduce la cunoștința opiniei publice ultima decizie a Tribunalului Hunedoara în dosarul nr. 2737/97/2016, deschis ca urmare a plângerii Guvernului României prin Corpul de Control al Primului-Ministru, legată de modul în care Primăria Municipiului Vulcan a gestionat implementarea proiectului telegondolei pentru zona montană Pasul Vîlcan, investiție realizată în cadrul programului național SCHI ÎN ROMÂNIA,

Astfe, în Minuta încheierii penale nr. 100/CP/2016 emisă de instituția juridică menționată mai sus se precizează:

 În baza art.341, alin.6 lit. A) teza finală C.proc.pen., respinge plângerea formulată de Guvernul României – Corpul de Control al Primului Ministru, structură fără personalitate juridică finanțată prin Secretariatul general al Guvernului, împotriva ordonanței prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara din data de 31.05.2016, dată în dosarul nr. 107/11/2/2016 al aceleiași unități de parchet.

Obligă petentul la plata sumei de 10 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă.

Pronunțată în camera de consiliu, 13.10.2016.

 

ile ”Această decizie reconfirmă faptul că toate acuzațiile aduse în cazul acestui proiect Primăriei Municipiului Vulcan și conducerii acesteia, au avut la bază speculații rău-voitoare, care au urmărit să denigreze și să decredibilizeze în fața cetățenilor activitatea instituției noastre”, a declarat, pe marginea acestui subiect, Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

 

[slideshow_deploy id=’13837′]