Ziua Îngerilor, la Petroșani

Unitățile de învățământ, parohiile, dar și Primăria și Consiliul Local al municipiului Petroșani vor organiza în luna noiembrie “Ziua Îngerilor”. Evenimentul se află la a doua ediție, iar în acest sens, consiliul local de la Petroșani ar urma să contribuie cu suma de 200 de lei pentru organizarea acțiunii care reunește atât unitățile școlare cât și parohiile creștine. Inițiativa aparține Consiliului Consultativ al Elevilor.

dsc_0002

“Una dintre activitățile culturale pe care membrii Consiliului Consultativ doresc să o deruleze este denumită generic Ziua Îngerilor, șI va avea loc în 7 noiembrie 2016”, arată nota de fundamentare a proiectului de hotărâre prin care se propune alocarea sumei de 200 de lei în vederea organizării acțiunii.

Banii sunt necesari pentru achiziționarea unor lumânări, lampioane, dar și realizarea unor afișe.Consiliul Consultativ al Tinerilor din municipiul Petroșani a fost constituit la finele anului 2015 șI are ca principal scop implicarea elevilor din Petroșani în administrația locală șI educarea acestora, în mod practice, în ceea ce privește rolul și activitatea instituțiilor publice de conducere de la nivelul administrației locale

[slideshow_deploy id=’27126′]

 

 



(Următoarea știre) »