Ce spectacole putem vedea, la finalul săptămânii, la Teatrul din Petroșani ?

teatruPentru finalul acestei săptămâni, Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani invită iubitorii de teatru la două piese de excepție din repertoriul de succes al anului 2016.

Astfel, pentru sâmbătă, 29 octombrie 2016, de la ora 18,00 este progamată o nouă reprezentație a spectacolului ”Domnișoara Nastasia”, de G. M. Zamfirescu. Din distribuție fac parte actorii: Amelia Toaxen, Corina Vișinescu, Ion Stoica, Adelin Ilie, Irina Burghiu, Anca Markos, Mihai Alexandru, Oana Liciu Gogu, Mihai Sima, Radu Tudosie, Nicoleta Niculescu și Oana Crișan.

Scenografia este semnată de Adriana Grand, iar regia spectacolului aparține maestrului Victor Ioan Frunză.

Pentru cei mici, Teatrul din Petroșani repune în scenă, duminică, 30 octombrie 2016, de la ora 12,00 spectacolul ”Frumoasa si Bestia”, un spectacol de Dan Mirea după celebra poveste cu același titlu a Fraților Grimm. Din distribuție fac parte actorii Izabela Badovics, Radu Tudosie, Daniel Cergă, Sergiu Fîrte, Oana Crișan, Gherghe Stoica și Nicoleta Niculescu.

Între timp, așa cum afăm de la directorul apreciatei instituții culturale din Valea Jiului, actrița Nicoleta Bolcă, actorii Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani continuă intens repetițiile pentru următoarea premieră a stagiunii 2016-2017, în care publicul din Valea Jiului este invitat la întâlnirea cu o altă capodoperă teatrală. Este vorba despre piesa ”Zbor deasupra unui cuib de cuci”, după piesa omonimă a lui Ken Kesey.

afis nastasia

[slideshow_deploy id=’19869′]