Cine vrea să evalueze patrimoniul CEH?

Comitetul creditorilor ar trebui să desemneze un evaluator care să stabilească valoarea întregului patrimoniu al societății energetice, iar evaluatorii roiesc în jurul CEH cu oferte care cuprind multe zerouri. Patru societăți de profil vor să evalueze patrimoniul Complexului Energetic Hunedoara. Evalon SRL, Evalconsult Group SRL, Imobil Dev SRL, Prest Expert SRL au fost cei care au depus oferte în vederea evaluării patrimoniului CEH. În cele din urmă, ofertele evaluatorilor au fost respinse de comitetul creditorilro CEH.

ceh-794x486

“Cu privire la punctul unu aflat la ordinea de zi, respectiv – Supunerea spre aprobare a ofertei financiare primite in vederea desemnarii unui evaluator, conform art.61 din Legea 85/2014, pentru evaluarea intregului patrimoniu al CEH SA.”: Cu majoritate de voturi, Comitetul Creditorilor nu aproba desemnarea unui evaluator”, arată procesul verbal al Comitetului creditorilor CEH.

 

Cine sunt evaluatorii?

 

Evaluatorii care au depus oferte sunt din toate colțurile țării. De la Iași, Deva, Târgu Jiu sau Craiova cu toții vor să pună mâna pe patrimoniul CEH în vederea evaluării acestuia.

EVALON SRL este o firmă înființată în 27 noiembrie anul 2015 în județul Iași. Potrivit puținelor informații ale societății, aceasta are doi administratori și doi asociați și niciun angajat.

Evalconsult Group are sediul în Târgu Jiu, iar site-ul propriu nu oferă nicio informație despre portofoliul societății. Societatea din Târgu Jiu a fost înființată în anul 2006, iar în anul 2015 a avut 5 angajați.

Imobil Dev este o agenție imobiliară din Deva. și aceasta a depus o ofertă în vederea evaluării patrimoniului Complexului Energetic Hunedoara. Societatea funcționează din anul 2002.

Prest Expert este o societate din Craiova. Societatea a fost înființată în anul 2004, iar potrivit informațiilor de pe site, aceasta este specializată în evaluări.

[slideshow_deploy id=’20328′]