Ziua Armatei. Mesajul primarului Tiberiu Iacob Ridzi

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, îşi arată recunoştinţa faţă de cei care servesc patria.

ridzi1

“Ziua de 25 octombrie a rămas întipărită în sufletele românilor ca ziua în care ţara îşi sărbătoreşte Armata – un pilon de bază în orice stat – şi pe cei care au fost sau sunt în slujba ei. Reprezintă simbolul tuturor eroilor neamului românesc, precum şi al bătăliilor pe care armata română le-a purtat de-a lungul istoriei acestui neam. 
De Ziua Armatei Române transmit un pios omagiu celor care, sub stindardul Armatei, şi-au făcut cu eroism datoria de onoare de a apăra cetăţenii acestei ţări. De asemenea, tuturor ostaşilor români care activează în prezent, atât în ţară cât şi în teatrele de operaţiuni militare, dând onoarea cuvenită Armatei Române, le transmit gândurile mele cele mai bune, sănătate, curaj, devotament şi cinste.Să trăiţi! La mulţi ani!”,  transmite primaurl municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Armata României participă cu efective la diverse misiuni internaționale de combatere a terorismului, de sprijinire a păcii sau umanitare. Majoritatea lor activează sub egida NATO, al cărei membru România este din 29 martie 2004.

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)