Cristian Merișanu la întâlnirea cu seniorii comunității din Vulcan

fsdvulcan1La Vulcan, funcționează de ceva vreme, o nouă asociație dedicată, în principal seniorilor comunității. De altfel, acesta este și numele tinerei organizații neguvernamentale: Asociația Seniorilor din municipiul Vulcan. Inițiativa constituirii acestui ONG, dar și misiunea de a fi primul lider al acesteia i-a revenit apreciatului dr.ing. Spiridon Simion.

Astăzi, conducerea Asociației Seniorilor din Vulcan a avut o întâlnire specială cu viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, candidat al PSD Huneodara pe listele de deputați ale acestei formațiuni politice. ”La întâlnirea de astăzi, am avut plăcerea de a dialoga cu o parte din cele peste 100 de doamne care fac parte din această organizație care, potrivit informațiilor pe care le am de la domnul Simion Spiridon, numără deja, la doar câteva luni de la constituire, peste 300 de membri. Îi felicit pentru modul lor de organizare, iar pentru întâlnirea de astăzi o felicit în mod special pe doamna Liciu, care s-a ocupat de organziarea senioarelor din comunitatea noastră. Am petrecut câteva ore utile împreună cu dumnealor, am aflat o parte din problemele pe care le au și m-am bucurat alături de toți participanții de concursul gastronomic care mi-a relevat faptul că doamnele din Vulcan sunt pe cât de implicate în viața comunității, tot pe atât de bune gospodine”, spune Cristian Merișanu.

Viceprimarul municipiului Vulcan spune că, prin constituirea acestei noi asociații care reunește seniorii comunității vulcănene, pensionarii au unde să-și facă cunoscute problemele și așteptările lor de la reprezentanții autorităților, au o voce mult mai puternică în comunitate, iar Merișanu se declară dornic să dezvolte un parteneriat real cu această nouă organizație civică din municipiul Vulcan.

fsdvulcan2

***

fsdvulcan3

[slideshow_deploy id=’20328′]