Alertă meteo de ultimă oră: Vremea se RĂCEȘTE

Meteorologii au anuntat prognoza pentru urmatoarele zile pentru toata tara. Potrivit acestora, luni, vremea se raceste. Vantul ramane intens, la munte va ninge viscolit, iar prin nordul si centrul tarii va cadea lapovita. In rest, vor fi doar conditii de ploaie, iar maximele termice se vor situa intre 4 si 13 grade.

meteo-alert

In Dobrogea si Baragan gasim atmosfera schimbatoare, cu innorari, dar si scurte momente insorite. Sansele de ploaie sunt reduse; vantul are intensificari, iar temperaturile, un pic mai scazute decat ieri, se opresc la 11…12 grade.

Se raceste putin si in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Norii apar temporar; ar putea sa cada precipitatii slabe, dar vom zari si soarele pe parcursul zilei. Vantul va sufla destul de tare si dupa pranz vor fi cel mult 12 grade. In nordul Moldovei si in Bucovina se face mai frig ca ieri si pe langa ploi, apare lapovita. Vantul sufla cu putere, va atinge 50…60 km/h, asa ca temperaturile resimtite vor fi mai scazute decat cele pe care le indica termometrele.

[slideshow_deploy id=’13835′]

stiripesurse.ro