Dr. Grigore Crișan propus pentru funcția de președinte al CA la Spitalul din Lupeni

asfalt-spital-lupeniDr. Grigore Crișan, apreciat medic de familie din municipiul Lupeni este propunerea lansată de primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță, pentru funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Lupeni și, implicit, pentru funcția de manager al acestei unități medicale.

Dr. Grigore Crișan ar putea prelua funcția de manager la Spitalul municipial Lupeni, funcție rămasă vacantă după demisia directorului dr. Doru Neamțu, survenită în urma neregulilor descoperite la unitatea medicală din Lupeni de o comisie a Primăriei Lupeni, instituită la solicitarea primarului Resmeriță, în urma sesizărilor primite din partea cetățenilor. crisan-grigore

Dr. Grigore Crișan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici din Valea Jiului, fiind la un moment dat și lider al profesioniștilor din acest domeniu în calitate de președinte al Colegiului Medicilor din județul Hunedoara. Dr. Grigore Crișan a fost și consilier local al municipiului Lupeni și un apreciat om politic local.

 

 

 

[slideshow_deploy id=’20328′]