PMP Hunedoara și-a lansat oficial candidații pentru Parlament la Deva

pmp-lansareCandidații pentru alegerile parlamentare din județul Huneodara s-au prezentat în fața cetățenilor din Capitala județului, în cadrul unui eveniment de tip flash-mob care avut loc duminică, 30 octombrie, în Piața Victoriei din municipiul Deva.

Promotori ai unui stil de viață sănătos, cei de la PMP au și vrut să demosntreze acest lucru, apelând la un inedit mod de promovare a candidaților la parlamentare, printr-un program special, coordonat de Doru Dorobăț, un cunsocut militant care promovează mișcarea în aer liber. De pe o astfek de ”platformă”, candidații PMP s-au prezentat, rând pe rând, în fala celor care au participat la acest eveniment din centrul Devei.

Cu acest prilej au fost făcute publice și rezultatele concursului inițiat pe platforma on-line procivitas.ro, concurs în urma căruia au fost acordate peste 100 de premii constând în stick-ului USB, tricouri și chiar o excursie de documentare în Parlamentul Europei de la Bruxelles pentru cei care au știu răspunsul la întrebarea: ”care a fost cel mai activ parlamentar hunedorean în anul 2016 ?” Răspunsul corect dar și numele cștigătorilor se regăsesc pe plaforma www.procivitas.ro 

lansare-pmp

[slideshow_deploy id=’19661′]