Scandal în cartierul Aeroport

Locuitorii cartierului Aeroport au fost terorizaţi de doi indivizi pusi pe scandal. Cei doi și-au vărsat nervii pe oamenii ieșiți în calea lor, pentru simplul fapt că nu au fost lăsați intr-un local de păcănele.

pol-ol

Martorii spun că indivizii erau băuți și din acest motiv li s-a interzis accesul în local. Suparati peste masura, indivizii au mers la o alimentara si au tabarat pe angajati si clienti. ” În cazul infracțiunii de lovire, victima este un bărbat din județul Vâlcea, în vârstă de 51 de ani, care a declarat că a fost agresat fizic pe strada Aviatorilor (în urma „unei confuzii”), în timp ce în cazul distrugerii, sesizarea a venit din partea unei femei care a reclamat că i-ar fi fost spart gemul magazinului pe care îl deține pe strada Aviatorilor. În aceste două cazuri, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală, deși cei care au sesizat inițial faptele au susținut că nu doresc să formuleze plângere prealabilă, urmând să își exercite acest drept în termenul prevăzut de lege.

Polițiștii continuă cercetările în cazurile prezentate, urmând a fi documentate toate circumstanțele comiterii faptelor și a se lua măsurile legale față de autori, din primele cercetări stabilindu-se că la comiterea celor două infracțiuni ar fi luat parte tânărul de 28 de ani ce a fost condus la sediul Poliției pentru a fi audiat pentru agresarea bărbatului în vârstă de 51 de ani”, spun polițiștii.

[slideshow_deploy id=’36590′]