Lucrări de anvergură la Lupeni

Lucrările de modernizare a municipiului Lupeni continuă. Pentru că vremea permite, în localitate a început modernizarea unor trotuare aflate în zona centrală.

14882266_713218785494900_2045960909277010543_o

“Am început asfaltarea trotuarelor din zona BCR”, spune Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeriţă cere ajutorul cetăţenilor din localitate. La Lupeni au loc numeroase lucrări edilitare, iar cetăţenii sunt îndemnaţi de edili să ajute.

„Îi rog pe toţi lupenenii să fie alături de noi pentru că doar împreună cu dumnealor putem să dăm un ritm mult mai alert lucrărilor, în sensul că pentru a moderniza sunt de făcut şi multe lucrări auxiliare: trebuie demontat gardul viu – altfel nu putem pune bordură, trebuie făcută curăţenie, alte lucrări tehnice. Cu o mână de oameni din primărie nu putem face totul. De aceea solicit sprijin cetăţenilor din municipiul nostru, să vină alături de noi în cartierele în care locuiesc şi se află în curs lucrări, mai exact la scările de blocuri să-şi facă anumite lucrări edilitar-gospodăreşti. Ceea ce ar însemna că apoi noi putem veni cu lucrarea de-a gata şi până în 23 decembrie să reabilităm Bucura-Parângului şi o parte din Cartierul Viitorului. De asemenea, doresc ca toate trotuarele de pe bulevard să fie reabilitate”, a declarat Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

 

14917183_713219142161531_1918665173057210551_o

Muncitorii care lucrează la asfaltarea drumurilor sau schimbarea bordurilor s-au lovit şi de indiferenţa unor posesori de autoturisme.

„Am avut lucrări pe bulevard, în zona blocurilor D1, D2 şi D3, iar acolo, patru maşini parcate în zona respectivă n-au fost mutate de cetăţenii care le aveau în proprietate! N-au vrut nicicum să şi le mute până nu s-a dus poliţia, iar în tot acest timp noi nu puteam înainta cu lucrarea de montat bordura rutieră. Rog cetăţenii să înţeleagă acest lucru şi le spun că avem în continuare foarte multe lucrări îndrăzneţe de făcut, dar pentru asta aşteptăm şi sprijinul dumnealor. Cred că e îndrăzneţ să te apuci în jurul datei de 1 noiembrie de cartiere întregi să le reabilitezi, dar eu vreau să mă ţin de cuvânt şi să facem ce le-am promis”,  a mai subliniat sursa citată.

Edilul lupenean susţine că după primele şase luni de mandat, adică în data de 23 decembrie, municipiul Lupeni va avea un alt aspect.

010

 « (Știre anterioară)