O nouă televiziune va putea fi urmărită în România

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au aprobat joi solicitarea SC Industrial Proinvest SRL de modificare a licenţei audiovizuale a postului Kapital TV din Petroşani astfel încât acesta să devină post naţional din regional. 

ktv

„Încă din prima zi de emisie, Kapital TV şi-a propus nu doar să aducă un plus de calitate în media locală, ci să crească firesc în proximitatea Văii Jiului, zonă în care ne-am început activitatea, pentru a deveni o voce care contează în în comunitate. (…) Pentru că avem capacitatea financiară, tehnică şi editorială de a creşte şi de a deveni o televiziune cu acoperire naţională, am făcut deja primii paşi în acest sens. (…) Am diversificat în permanenţă oferta editorială şi continuăm să facem acest lucru, iar în prezent putem spune că abordăm prin profilul emisiunilor noastre toate temele de interes pentru orice telespectator, de la informaţie şi divertisment la educaţie şi cultură”, se arată în documentul adresat membrilor CNA de Cristian Balint, acţionar principal şi administrator al societăţii Industrial Proinvest SRL.

CNA a mai aprobat modificarea structurii de programe a Kapital TV, ponderea producţiei proprii reducându-se de la 80 la 65%, în timp ce alte producţii se menţin la 20%. Kapital TV va retransmite în proporţie de 15% programul Kapital FM.

Emisiunile educative şi culturale care aveau o pondere de câte 5% vor avea fiecare câte 20%, dar programele informative vor ocupa 40% din grilă, faţă de 50% în prezent.

antena3.ro

[slideshow_deploy id=’13835′]