Specialiştii Google deschid ”Atelierul Digital” la Deva

atelierul-digital-copySpecialiştii Google vin în Deva pentru a discuta cu tinerii intre 16-35 de ani despre tehnicile şi uneltele de promovare online şi nu numai. Doritorii pot participa gratuit la Atelierul Digital cu traineri certificaţi Google şi pot face primii paşi spre certificarea în Digital Skills, recunoscută la nivel european!

Cursul va avea loc vineri, pe 11 noiembrie, începând cu ora 16:00, la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, sala Spiru Haret, Strada Gheorghe Barițiu 2, Deva.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara.

Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificaţi Google, care au ca ţintă tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupatie. Cursul este introductiv, are o durată de aproximativ 3-4 ore şi acoperă următoarele subiecte:

– Obiectivele si strategia unei afaceri online;
– Cum creezi si promovezi un website;
– SEO si SEM;
– Web Analytics;
– Programe de Afiliere;
– Social Media;
– Web Marketing;

După cursul offline ce va avea loc la Deva, participanţii pot continua cursul online fără taxă, iar după parcurgerea a 23 de module de învăţare pot da examenul în urma căruia vor obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa şi recunoscută de toţi angajatorii Uniunii Europene.

Locurile sunt limitate așa că vă invităm să aflați mai multe şi să vă înscrieți gratuit pe www.atelieruldigital.com

[slideshow_deploy id=’17636′]