Laurențiu Nistor (PSD): ”Epoca populismelor, minciunilor, promisiunilor electorale și aranjamentelor de culise trebuie să se termine!”

afis-grup-2România se află azi la o răscruce de drumuri. Această răscruce de drumuri înseamnă că noi toți avem de ales între transformarea țării noastre într-o colonie a marilor puteri, controlată de corporații și redusă la tăcere, și o Românie a tuturor românilor, o Românie fără nedreptate, fără minciună și fără aranjamente făcute în culise!

O spun cu toată convingerea: am crezut şi voi crede întotdeauna că fiecare om este important și că fiecare trebuie să aibă un loc care să fie numai al lui. Noi toţi avem un loc care este numai al nostru: județul Hunedoara! Trebuie să găsim în noi puterea de a merge pe un drum care să nu mai aducă românilor suferință și durere!

România trebuie să devină un STAT AL TUTUROR, nu doar al unora, o Țară condusă de oameni care sunt apărătorii celor care i-au ales! Noi toți trebuie să ne facem datoria și fiecare dintre noi trebuie să avem forța de a cere celor aleși să-și facă datoria! Puterea reală trebuie să rămână a Dumneavoastră, în slujba celor care contează, a celor care aleg şi care au dreptul, voinţa şi tăria de a decide!

Avem cu toții copii, rude, prieteni care au plecat printre străini, doar pentru că aici nu mai aveau soluții. Pentru ei și pentru toți cei care au rămas acasă, trebuie să reconstruim România! Cei plecați, trebuie să se întoarcă acasă!

Crezul meu este simplu: epoca populismelor, minciunilor, promisiunilor electorale și aranjamentelor de culise trebuie să se termine!

Mesajul meu este simplu și adresat tuturor hunedorenilor: nu vă lăsați amăgiți și înșelați de promisiuni! Judecați și alegeți în cunoștiință de cauză! Nu-i lăsați să vă păcălească! Îndrăzniți să credeți, din nou, în România! Îndrăzniți să credeți în puterea voastră de a face ceea ce trebuie pentru Țară, pentru copiii României și pentru toți cei pe care vrem să-i aducem, din nou, acasă!

NISTOR LAURENȚIU

Președinte PSD Hunedoara

[slideshow_deploy id=’13837′]