Ziariști și purtători de cuvânt, în dialog la Apa Serv Valea Jiului

comunicare-apa-serv2În aceste zile la Petroșani se derulează un important seminar de lucru organizat de Asociația Română a Apelor, Comitetul Bazinal Olt-Jiu care reunește reprezentanți ai serviciilor Comercial-Relații Publice-Mass media din cadrul operatorilor de apă din toată România.

Astăzi, comunicatorii prezenți la întâlnirea de la Petroșani au participat la un work-shop cu tema ”Parteneriatul purtătorilor de cuvânt cu jurnaliștii”. Evenimentul s-a constituit într-un inedit schimb de experiență între reprezentanții operatorilor acestui tp de servicii publice din România și mai mulți jurnaliști din Valea Jiului.

”Am avut astăzi ocazia de a media o inedită dar foarte interesantă și, sper , la fel de utilă întâlnire între comunicatorii din cadrul societăților de apă și canalizare și o parte din liderii presei locale din Valea Jiului. Le mulțumesc jurnaliștilor Diana Mitrache (Mondo TV), Ilie Pintea (Radio România Actualități), Cătălin Docea (Ziarul Văii Jiului), Tiberiu Vințan (Grupul de presă Exclusiv), Marius Mitrache (Cronica Văii Jiului) și Cornel Pintea (Kapital TV) pentru că au ales să fie alături de noi în această importantă zi în care s-a dat și startul unei noi competiții electorale în România. Am apreciat și în cadrul dezbaterilor rolul esențial pe care-l are presa în intermedierea unei relații corecte, obiective și în același timp utile cu beneficiarii noștri. Am convingerea că experiența pe care am dobândit-o în urma întâlnirii de astăzi va fi una în măsură să asigure o și mai bună relație a operatorilor acestui serviciu de utilitate publică și cetățeni, relație intermediată și prin intermediul presei”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Vom reveni cu detalii asupra acestui eveniment, în ediția print a ziarului.

comunicare-apa-serv3

[slideshow_deploy id=’27126′]