Copiii primesc gratuit costume pentru serbări și carnaval de la Parco Cavalli

costume-carnavalDincolo de activitățile clasice de hipism și hipoterapie, voluntarii din cadrul Asociației ”Parco Cavalli” sunt pregătiți să dea o mână de ajutor copiilor din Valea Jiului și în organizarea serbărilor de an școlar sau a diferitelor petreceri care implică costumarea participanților.

În acest sens, în cadrul unui nou proiect derulat de această asociație, cu sprijinul financiar a Consiliului județean Hunedoara, au fost achiziționate zeci de costume de carnaval, în special inspirate din garderoba unui adevărat western american. Florin Petrișor Vrabie, președintele Asociației ”Parco Cavalli” spune că aceste costume pot fi puse la dispoziția copiilor, cu titlu gratuit, pe perioada desfășurării serbărilor de sfârșit de an sau a carnavalurilor organizate în unitățile de învățământ sau chiar pentru diverse ocazii private.

clowni”Vrem ca și prin această activitate să venim în sprijinul copiilor, în mod special a celor cu nevoi speciale și a celor care provin din familii defavorizate, copii care nu își permit luxul de a achiziționa sau închiria astfel de costume. Consider că și acești copii au dreptul la o copilărie fericită, au dreptul să se bucure de momente plăcute în cadrul serbărilor și altor festivități care implică purtarea unui costum de carnaval și, tocmai de aceea, îi invităm pe părinți și profesori să apeleze la noi, pentru a le pune la dispozție aceste costume de tip western”, spune Florin Petrișor Vrabie.

De asemenea, Vrabie explică faptul că în cadrul Asociației Parco Cavalli pot fi organizate o serie de evenimente private în care asociația pune la dispoziție logistica și toată recuzita necesară unui eveniment memorabil. ”Putem organiza zile onomastice, ședințe foto, plimbări cu șareta și drumeții cu caii la Pasul Vulcan, Dealul Babii, Căprisoara. Punem la dispoziția celor interesați shooting-uri foto și filmări cu scenariu de tip western, dar și întâlniri cu clowni ori cu celebri Mickey și Minnie Mouse”, mai spune Vrabie.

Pentru detalii și programări de evenimente sau închirieri de costume, doritorii au la dispoziție datele de contact ale Asociației Parco Cavalli, respectiv numerele de telefon 0765846879 și 0763796147.

 

 

[slideshow_deploy id=’27028′]