Locuințele din noul bloc social de la Vulcan își caută locatari

dinca-vulcanLucrările la noul bloc de locuințe sociale, construit de administrația publică din municipiul Vulcan pe sceletul unuia din fostele cămine ae garnizoanei militare de la Dincă se apropie de final.

Potrivit primarului municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, în prezent, aici se fac acum demersurile necesare  pentru realizarea unei centrale termice proprii, care în viziunea administrației publice locale este singura soluție de asigurare a căldurii și apei calde, pentru cei ce vor locui aici.

În același timp, Comisia de locuințe a Consiliului Local a început deja selectarea viitorilor locatari ai garsonierelor și apartamentelor primului bloc de locuințe sociale de la Dincă, prin analizarea solicitărilor depuse la primăire de solicitanți.

”Locuințele sociale de la Dincă sunt în pregătire. Am finalizat cea mai mare parte a lucrărilor și am început selecția viitorilor beneficiari ai acestor locunțe sociale. Darea în folosință a acestor locuințe va fi făcută odată cu asigurarea căldurii și apei calde”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

În același timp, Ile arată că administrația vulcăneană intenționează să găsească soluțiile de finanțare necesare și pentru reabilitrea celorlalte două blocuri de locuințe din zona Dincă, pentru a putea răspunde cât mai multor solicitări de locuințe venite, în mod special, din partea tinerilor din ora.

[slideshow_deploy id=’27126′]